dinsdag 26 juli 2011

'Schattigste dingen aan Boekarest'-top10

1: Het is hier mode is dat mannen met een buik, zodra het warm is hun shirt oprollen en een soort blote buik-truitje maken.
2: Dat mensen nooit de weg weten leek in eerste instantie irritant, maar na een tijdje kwam ik erachter dat ze bijvoorbeeld ook de weg niet weten als je op zoek bent naar het gebouw naast hun huis (een bekend museum ofzo) en dat maakt het dan wel weer schattig.
3: Ze hier nog zonder ironie naar Ace of Base luisteren, al is dat eigenlijk natuurlijk helemaal geen schattig, maar precies zoals God het bedoeld heeft.
4: Er nu heel veel hippe lounge-tenten open, maar er blijkbaar nog maar een soort hippe loungetententafel stoel op de Roemeense markt is, waardoor ze allemaal dezelfde antracietgrijze gevlochten stoelen hebben.
5: De Vice hier te krijgen is bij Chinese familierestaurants.
6:
Een meneer die vertelde dat hij muziek maakte, antwoordde met 'gewoon, normale muziek' toen we vroegen wat voor muziek hij maakte.
7: Er hier geen yoga-scholen zijn omdat mensen denken dat yoga onderdeel is van enge seks-sektes.
8: Je hier bijna geen toeristen hebt, maar vreemd genoeg wel toeristische winkels met souvenirs, die de Roemenen gewoon zelf blijken te kopen.
9: Meisjes hier gekleed gaan alsof ze in een Eurohouse-videoclip moeten dansen, maar dan wel Dostojevski in de tram lezen.
10: Je in de speeltuinen ook beste wel vaak grote mensen ziet spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten