woensdag 28 september 2011

Wat voor nare dingen je allemaal kunnen overkomen in vliegtuigen

Ik ben dus dol op vliegen. Ik ben zelfs één van de enigen op deze aarde die ultiem geniet van vliegtuigmaaltijden. Maar juist daarom is het zo naar als er iets gebeurt dat dat heerlijke vacuüm van eindeloos films kijken en miniflesjes rode wijn geserveerd krijgen van stewardessen in kreukvrije marineblauwe pakjes verstoord wordt door bijvoorbeeld (en al deze dingen heb ik ooit echt meegemaakt):

-Er een Pakistaan naast je zit waar je per ongeluk vriendelijk naar knikt waarop hij de komende zes uur een uitgebreid betoog houdt waarom zijn waterzakjesfilterbedrijf zo ontzettend innovatief is.

-De steward je geen drank meer wil geven omdat hij met triomfantelijk stem zegt dat je inmiddels echt wel genoeg gehad hebt.

-Sowieso als blijkt dat jouw stewardess een steward blijkt te zijn.

-Mevrouwtje Kots over wie je bij het inchecken al grapjes maakte omdat haar maag dat al niet aankon, aan de andere kant van het gangpad blijkt te zitten met haar stapels kotszakjes.

-Je een pen uitleent aan een meneer naast je die ervoor vervolgens op begint te kauwen.

-Die meneer die volgens de huidige wetgeving qua gewicht twee stoelen zou moeten reserveren één stoel naast je heeft gekregen.

-Tien minuten voordat Confessions of Shopaholic is afgelopen het vliegtuig aan zijn landing begint waardoor je nooit het einde zal weten, behalve als je de film nog een keer zou willen kijken wat je niet wilt.

-Er in het vliegtuig iemand blijkt te zitten die je kent die al tijdens het inchecken heeft aangegeven in het vliegtuig lekker eens met je te willen bij kletsen.

-Je in slaap bent gevallen net op het moment dat ze een lekker broodje uitdelen.

-De meneer voor je zodra het vliegtuig is opgestegen zijn stoel verticaal zet.

-Er baby's in een straal van tien meter om je heen zitten.

-Je in het vliegtuig beseft dat dat pakje speed dat je ooit eens kocht omdat het zo goedkoop is nog steeds in je portemonnee zit.

-Je je opeens beseft dat je niet zeker weet of je deur echt wel achter je hebt dicht gedraaid.

-Er naast je een volwassen vrouw met overgewicht de hele tijd een pop zit te aaien en andere vrouwen aan de lopende band de pop komen bewonderen alsof het een echte baby is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten