donderdag 22 december 2011

Dingen die ik denk dat er nog gaan gebeuren in Heartbreak High

Na het zien van de eerste drie afleveringen van seizoen 1

-De twee Griekse broers vinden hetzelfde meisje leuk.
-De Chinese Vietnamees moet samenwerken (voor een soort schoolproject ofzo) met de gemene racistische jongen met lelijk lang haar en een spleetje tussen zijn tanden die hem altijd pest.
-De Libanese kordate tante van de schoolkrant komt voor een ethisch dilemma te staan omdat ze gevoelige informatie heeft waarvan ze niet weet of ze dat in de schoolkrant moet zetten of niet.
-Dat blonde meisje met die fantastische hoerige kleren die je nu bij de Episode kan kopen en die heel oppervlakkig lijkt blijkt een moeilijke gezinssituatie te hebben.
-De schooldecaan krijgt een dilemma voor haar kiezen waarbij een leerling haar in vertrouwen neemt en ze met die informatie iets ergs kan voorkomen.
-De langharige Griekse neef maakt schimmige dealtjes maar komt voor een dilemma te staan waarbij hij moet kiezen tussen zijn schimmige dealtjes en zijn eigen gevoel voor rechtvaardigheid.
-Effie het dwergenmeisje wil grote mensenkleren aan en make-up op en sieraden enzo maar haar tirannieke vader kan het niet verkroppen dat zijn dochter een 'vrouw' wordt maar Stella gaat haar helpen.
-De blonde lerares krijgt een conflict met de enge meneer Southgate en de knappe surfleraar gaat dat voor haar proberen op te lossen maar zij is een onafhankelijke sterke vrouw die dat zelf wil doen.
-De school (namelijk Heartbreak High) komt in de financiƫle problemen maar de leerlingen zetten een inzamelingsactie op touw.

BONUS:

-De 'knappe' leraar blijkt homofiel.
-Ruby (van de kantine die eigenlijk een bar is, genaamd Ruby's) komt in financiƫle problemen en de leerlingen gaan haar heel zelfzuchtig helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten